Braspenning beauty bar

Over mij

Braspenning Beauty bar

Mijn naam is Maud Braspenning en ik ben sinds maart 2024 de trotse eigenaresse van Braspenning Beauty Bar, gelegen aan de prachtige stadsgracht van Zwolle. Mijn passie voor de beautybranche ontstond al op jonge leeftijd. Mijn vader heeft al meer dan 55 jaar een kapsalon, waar ik met veel liefde ben opgegroeid. Als klein meisje was ik regelmatig in de salon te vinden om hem te helpen. Deze ervaringen hebben mijn fascinatie voor schoonheid alleen maar versterkt.

Na mijn afstuderen als schoonheidsspecialiste heb ik meerdere cursussen gevolgd om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Zo ben ik ook gecertificeerd in probleemnagels en nagelbijters. Bij Braspenning Beauty Bar combineer ik mijn liefde voor het vak met professionele kennis om jou de ultieme beauty-ervaring te geven. 

Naast mijn salon ben ik ook nog twee dagen in de week werkzaam in kledingwinkel NBrands van Nikkie Plessen. De afwisseling tussen de winkel en de salon biedt me de kans om mijn passies voor mode en beauty te combineren en te delen met anderen. Ik verwelkom je graag in mijn beauty bar!