Henna Brows

Wat zijn Henna Brows? 

Henna Brows is een populaire wenkbrauw behandeling waarbij natuurlijke henna wordt gebruikt om zowel de haartjes als de huid onder je wenkbrauwen te kleuren. Dit geeft een vollere en strakkere look die tot wel 6-8 weken op de haartjes blijft zitten en 7 tot 14 dagen op de huid. Dit hangt heel er van het huidtype af en hoe je je huid reinigt. Er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas bij henna, dus dit is een natuurlijker alternatief als je geen chemische producten wilt gebruiken. 

 

Behandeling 

Tijdens de behandeling worden je wenkbrauwen gereinigd, uitgetekend door middel van browmapping om de juiste vorm aan te nemen, gekleurd met henna, gewaxt en geëpileerd en een na verzorging.  

Kom zonder wenkbrauw product naar de afspraak toe.  

 

Wanneer wordt een behandeling met henna afgeraden? 

  • Als je allergisch bent voor de ingrediënten in de Henna of PPD. 
  • Als de huid rondom de wenkbrauwen wondjes heeft. 
  • Het herpesvirus rondom de wenkbrauwen zit. 
  • Als de wenkbrauwharen binnen 3 weken geverfd zijn. 
  • Als je zwanger bent. 

 

Brows

Brow Styling

Wat is Brow Styling? 

Brow Styling is een professionele behandeling waarbij je wenkbrauwen zorgvuldig worden gevormd en gestyled om de natuurlijke contouren van je gezicht te accentueren. De behandeling bestaat uit het verven, het epileren en waxen van de wenkbrauwen. Het doel is om een strakke, gedefinieerde look te creëren die perfect aansluit bij jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl. 

 

Brow Styling Behandeling 

Tijdens een brow styling behandeling gaan wij eerst met je overleggen om de gewenste vorm en stijl te bepalen. Vervolgens worden je wenkbrauwen in de juiste vorm gebracht door middel van brow mapping. Hierna gaan we de wenkbrauwen verven om de kleur te versterken en de wenkbrauwen nog meer te definiëren. En als laatste stap zullen we de wenkbrauwen gaan waxen en epileren.  

Brow Lamination

Wat is Brow Lamination? 

Brow lamination is een vernieuwende wenkbrauwbehandeling die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er voller en beter gevormd er uitzien. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwharen tijdelijk in een nieuwe positie geplaatst, zodat ze netjes omhoog blijven staan en een vollere look creëren. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die last heeft van weerbarstige of dunne wenkbrauwen, of die gewoon een strakke, gedefinieerde look wil.

 

Brow Lamination Behandeling 

Een brow lamination behandeling begint met het schoonmaken en voorbereiden van de wenkbrauwen. Vervolgens wordt er een lotion aangebracht om de haartjes zachter te maken en flexibeler te maken, zodat ze in de gewenste vorm kunnen worden gekamd. Daarna wordt er nog een lotion aangebracht die de haartjes in deze nieuwe positie vastzet, deze laten we dan even intrekken met folie. 

Na de laminatie kunnen de wenkbrauwen desgewenst nog worden gekleurd en geepileerd en gewaxt worden om de look verder te perfectioneren.  

Nazorg

 Om ervoor te zorgen dat je brows zo lang mogelijk meegaan, zijn er een paar eenvoudige nazorg regels die je moet volgen voor het langste resultaat:

  • Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling water, zweet en stoom op je wenkbrauwen. 
  • Gebruik geen oliehoudende producten voor je wenkbrauwen gebruiken.
  • Kam je wenkbrauwen dagelijks met een schoon borsteltje om ze in vorm te houden. 
  • Na 6 weken als de volledige lamination is uitgewerkt, is het tijd voor een nieuwe behandeling. Als de lamination er nog licht in zit, mag hier niet een nieuwe behandeling voor worden ingeboekt.  

3 stappen

Hoe werkt het?

01 Brow Mapping

Brow Mapping

Wenkbrauwen worden zorgvuldig uitgetekend.

02 Kleuren

Kleuren

Het aanbrengen van de Henna, Verf of lamination.

03 Epileren & waxen

Epileren & waxen

De overige haartjes die worden gewaxt en nog na gecontroleerd met epileren.