Lash Lift

Een lash lift is een schoonheidsbehandeling waarbij je de natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld. Bij een lash lift worden de wimpers vanaf de wortel omhoog gelift met behulp van een speciale siliconen pad en een chemische oplossing die de wimpers in de gekrulde positie houdt. Dit zorgt voor een langdurige krul, waardoor de wimpers er langer en voller uitziet. 

 

De behandeling duurt ongeveer een uur en het effect kan 6 tot 8 weken aanhouden, afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus van je wimpers. 

Lash Lift
Lashes

Voordelen

Wat zijn de voordelen?

Een lash lift biedt verschillende voordelen, vooral voor mensen die hun natuurlijke wimpers willen benadrukken zonder extension of dagelijks gebruik van een wimperkruller. Hier zijn de belangrijkste voordelen:  

  1. Natuurlijk ogende resultaat: Een lash lift geeft je wimpers een langdurige krul en lift, waardoor ze er langer en voller uitzien zonder dat je wimperextensions of kunstwimpers hoeft te gebruiken. 

  2. Langdurig effect: De resultaten van een lash lift kunnen 6 tot 8 weken aanhouden, afhankelijk van je wimpergroeicyclus. Dit betekent dat je gedurende deze periode geen dagelijkse wimperkruller nodig hebt. 

  3. Geschikt voor alle wimpertypes: Een lash lift kan worden uitgevoerd op vrijwel elke lengte of dikte van wimpers, waardoor het een veelzijdige behandeling is voor iedereen. 

  4. Geen schade aan natuurlijke wimpers: Als de behandeling goed wordt uitgevoerd door een professional en je de juiste nazorg volgt, is een lash lift veilig voor je natuurlijke wimpers en veroorzaakt het geen schade. 

Nazorg

  • Vermijd water: Zorg ervoor dat je wimpers niet nat worden gedurende de eerste 24 tot 48 uur na de lash lift. Dit betekent geen douchen, zwemmen of intensief sporten waarbij je veel zweet. 
  • Vermijd make-up: Gebruik geen mascara, eyeliner of andere oogmake-up in de eerste 24 uur. 
  • Niet wrijven of aanraken: Probeer je ogen en wimpers niet te wrijven om de krul niet te verstoren. 
  • Gebruik voedende olie of serum: Breng regelmatig een voedende olie (zoals castorolie) of een wimperserum aan om je wimpers gezond en gehydrateerd te houden. Dit helpt de krul te behouden en de wimpers sterk te houden. 
  • Vermijd waterproof mascara: Als je mascara wilt gebruiken, vermijd dan waterproof mascara, omdat het moeilijk te verwijderen is en je wimpers kan beschadigen. 
  • Wees voorzichtig bij het reinigen: Gebruik milde reinigers rond je ogen en vermijd producten met olie die de lift kunnen verminderen. Gebruik geen watjes of reinigers die aan je wimpers kunnen trekken. 
  • Kam je wimpers voorzichtig: Gebruik een schone wimperborstel om je wimpers zachtjes te kammen en ze in de juiste richting te houden. 

3 stappen

Hoe werkt het?

01 Voorbereiding

Voorbereiding

De juiste silicone pad voor jou'n ooglid passen.

02 Lotions inwerken

Lotions inwerken

Tijdens de behandeling worden er verschillende lotions aangebracht om de perfecte krul te maken.

03 Perfecte krul

Perfecte krul

Een langdurig resultaat van de Lash Lift.